Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Látogató!

Köszöntöm a településünk iránt érdeklődő, az ide utazó, vagy ide utazni szándékozó kedves vendégeinket.

Az érdeklődők mellett külön szeretettel köszöntöm településünk lakóit is, akiknek – reményeim szerint – segítséget nyújt majd a honlap. Bízom benne, hogy együttesen töltjük majd meg tartalommal, hasznos információkkal, észrevételeikkel.

Weblapunk létrehozásával az volt a célunk, hogy megkönnyítsük településünk polgárainak mindennapi ügyintézését. Ennek érdekében a jövőben megtalálhatják Csobád internetes oldalán a hivatali ügyintézéshez szükséges legszükségesebb információkat, nyomtatványokat.

Bízom abban, hogy segíteni fogja a könnyebb tájékozódást, ügyeik gyorsabb és egyszerűbb ügyintézését.

A honlapunkon szeretnénk az itt élőknek, a Csobád iránt érdeklődő és a visszatérő látogatóknak is szélesebb körű, részletesebb tájékoztatást adni a község életéről.

Szándékunk szerint – aki vendégként látogat a honlapra, segítséget kap abban, hogy jobban megismerje az itt élő emberek mindennapjait, településtörténetét, gazdasági, kulturális életét, a földrajzi elhelyezkedésének köszönhető kedvező adottságokat, mindazon értékeket, amelyekre mi, csobádiak büszkék vagyunk.

Az interneten keresztül nem derül ki, hogy településünk lakói kedves, vendégszerető emberek. Ezért ajánlom Önöknek, hogy látogassanak el hozzánk, személyesen is győződjenek meg erről!

Csobád sokrétű és gazdag hagyományai hozzátartoznak mindennapi életünkhöz. Erősítik bennünk szűkebb közösségünk szeretetét, tiszteletét.

Mi is azon munkálkodunk – mint települési vezető és képviselő-testület tagjai – hogy községünket egy élhetőbb, szebb közösséggé formáljuk.

Ehhez kérném az itt élő lakosok, és a településünkről elköltözöttek mindennemű segítségét Csobád község felvirágoztatásához.

Remélem felkeltettem az Önök érdeklődését községünk iránt!

Kívánom, hogy utcáinkon barangolva személyesen is tapasztalják meg Csobád vendégszeretetét, bensőséges, családias hangulatát.

Jó böngészést, a honlap használatához sok sikert és örömet kívánok minden kedves érdeklődőnek!

 Csobád, 2014. október 13.

Hudopkó József

polgármester